Jablko obsahuje vitaminy C a E, z minerálů malé množství draslíku a železa. Patří mezi nejběžnější druhy ovoce pěstované v našem podnebí, které navíc seženete celoročně. Je výborným konzervantem při zavařování dalšího ovoce. Z těchto důvodů je jablko naprosto ideální pro zavedení první ovocné přesnídávky.

Příprava jablečné přesnídávky

Podání a uchování přesnídávky

TIP - Kombinace s jablečnou přesnídávkou

Jablko můžeme kombinovat i se zeleninou či masem. Vhodná je např. kombinace s mrkví či řepou.

Recept dětská přesnídávka z jablek - oloupeme a vykrájíme jadřince
Recept dětská přesnídávka z jablek - pokrájíme
Recept dětská přesnídávka z jablek - pokrájíme na kostičky
Recept dětská přesnídávka z jablek - přidáme kojeneckou vodu
Recept dětská přesnídávka z jablek - vaříme ve vodě
Recept dětská přesnídávka z jablek - Vaříme
Recept dětská přesnídávka z jablek - podání příkrmu
Recept dětská přesnídávka z jablek - jablka rozmixujeme
Recept dětská přesnídávka z jablek - uchování příkrmu
Recept dětský příkrm z kuskusu - přidáme k zeleninovému příkrmu